AC/DC:n nykykokoonpano vauhdissa – veteraanibändi julkaisi kuvan treenikämpältään

11.5.2024 12:38

AC/DC suuntaa pian ensimmäiselle kiertueelleen kahdeksaan vuoteen. H-hetken lähestyessä bändi on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan treenikämpältään.

Yhtyeen nykykokoonpano koostuu Brian Johnsonista (laulu) ja Angus Youngista (soolokitara) sekä Stevie Youngista (komppikitara), Matt Laugista (rummut) ja Chris Chaneystä (basso).

Stevie Young on soittanut edesmenneen Malcolm Youngin paikalla jo vuosia, mutta Laug ja Chaney ovat tuoreempia tuttavuuksia. Ensin mainittu debytoi Power Trip -festivaaleilla viime vuoden lopulla ja korvaa klassisesta kokoonpanosta tutun Phil Ruddin, joka ei syystä tai toisesta ole mukana tulevalla rundilla.

Pitkään Jane’s Addictionissa soittanut Chaney korvaa puolestaan eläköityneen Cliff Williamsin, joka jätti jäähyväisensä Power Trip -tapahtumassa.

Rundi starttaa 17. toukokuuta Saksan Gelsenkirchenistä. Kyseessä on samalla Johnsonin paluukiertue vuoden 2016 kuulo-ongelmien jälkeen. Tuolloin Rock or Bust -rundi paketoitiin Guns N’ Roses -laulaja Axl Rosen avulla.

Alla yhtyeen jakama kuva.

Lisää luettavaa