AC/DC:n vetovoima ei ole laantumassa – Yhtye vetää Hämeenlinnaan jättiyleisön

30.1.2015 10:41

AC/DC soittaa tulevalla maailmankiertueellaan Hämeenlinnassa, Kantolan uudessa tapahtumapuistossa, keskiviikkona 22. heinäkuuta. Paikalle odotetaan viittäkymmentä tuhatta ihmistä.

– Lipunmyyntitilastot kertovat, että AC/DC:n konserttiin on tulossa väkeä hyvin tasaisesti eri puolilta Suomea, mikä kertoo paitsi artistin laajasta vetovoimasta, myös uuden tapahtumapaikan erinomaisesta sijainnista keskellä Suomea. Myös ulkomailta konsertti on herättänyt kiinnostusta ja tapahtuman lipunmyynti avataankin myös Viroon tulevalla viikolla, kertoo Live Nation Finlandin promoottori Scott Lavender.

Konserttiin on myyty jo yli 40000 pilettiä ja tapahtumaan on aikaa ”vaivaiset” puoli vuotta… Eli loppuvatko liput itse asiassa kesken?

Live Nation nimittäin kertoo seuraavaa: ”Tänä keväänä aikataulussaan ja budjetissaan valmistuva tapahtumapuisto on 9,5 hehtaarin vehreä puistoalue Vanajaveden rannalla ja se tarjoaa viihtyisät puitteet tapahtumille lähellä Hämeenlinnan keskustaa. Kantolan tapahtumapuisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella vain tunnin ajomatkan päästä pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta. Puiston suunnittelussa on huomioitu kaikki nykyajan vaatimukset ja siellä pystytään toteuttamaan eri tyyppisiä tilaisuuksia aina 50 000 hengen konsertteihin asti.”

Lisää luettavaa