Ace Frehley ei sitten malttanut olla tölväisemättä Kiss-kitaristi Tommy Thayeria: ”Takaisin leipäjonoon”

3.1.2024 10:12

Kiss on lopettanut toimintansa – ainakin tämänhetkisten tietojen mukaan –, mutta Ace Frehley jatkaa omaa uraansa. Kissin alkuperäiseen kokoonpanoon kuulunut ja yhtyeestä vuonna 2002 lopullisesti erotettu Frehley julkaisee helmikuussa uuden 10000 Volts -albumin, ja tämän myötä kitaristi istahti alas Guitar Worldin toimittajan kanssa keskustelemaan kaikenlaisista aiheista. Eipä siinä kauaa mennyt, kun puheeksi tuli Frehleyn entinen bändi.

Frehley iloitsee haastattelussa ensin siitä, että hänen uusimman musiikkivideonsa katsojamäärät huitelevat jossain puolen miljoonan paikkeilla. ”Sitten katsoin yhden Kissin viimeisten keikkojen videon, eikä heidän lukemansa olleet lähelläkään sitä”, kitaristi sanoo. Myöhemmin Frehley puhuu ihan nimellä mainiten hänet Kissin jäsenistössä korvanneesta Tommy Thayerista.

”En ole koskaan ottanut yhtään kitaratuntia. Minulla on synnynnäinen soittotekniikka, mitä muut soittajat, siis Tommy Thayer, eivät pysty kopioimaan. Ja mitä Tommyyn tulee, niin joo, se on ohi nyt. Se kaveri pääsee takaisin leipäjonoon”, Frehley sanoo.

Mikäli Frehleyn uusi soolotuotanto kiinnostaa, alapuolelta voi katsoa sen mainitun 10000 Volts -musiikkivideon. Maestro varmasti ilahtuu, kun tulee taas katseluita lisää!

Lisää luettavaa