Adele musertui joutuessaan perumaan kiertueensa päätöskeikat äänihuuliongelmien takia – ei ole varma kiertääkö enää koskaan

Laulajatar ei ole lainkaan varma, kiertääkö hän enää tämän jälkeen.
2.7.2017 21:39

Popin ja soulin supertähti Adele joutui perumaan kaksi loppuunmyytyä Wembley Stadiumin konserttiaan vahingoittuneiden äänihuulten takia, uutisoi Billboard. Kyseiset keikat olivat laulajattarelle niin tärkeitä, että hän kertoi sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan lausunnossa jopa harkinneensa lipsynkkaukseen turvautumista ne hoitaakseen.

”Olin niin epätoivoinen, että harkitsin jopa mimikoimista, vain jotta pääsisin esiintymään ja olemaan kanssanne”, Adele kirjoittaa faneilleen osoittamassa tiedoksiannossa. ”Mutta en ole koskaan tehnyt niin, enkä voisi ikinä tehdä teille sellaista. Se en olisi silloin oikea minä esiintymässä.”

Kyseessä olisivat olleet 15 kuukautta kestäneen kiertueen, jota Adele on aiemmin kertonut pitävänsä mahdollisesti viimeisenään, päätöskonsertit. Keskiviikon Wembleyn-keikkansa ohjelmaan laulajatar oli tehnyt lisäyksen, jossa hän kirjoitti: ”En tiedä kierränkö enää tämän jälkeen, joten haluan viimeisten keikkojeni olevan kotiseudulla.”

Adele korostaa lausunnossaan peruttujen konserttien merkitystä itselleen ja totaa olevansa asian johdosta todella pahoillaan.

”Se etten kykene täyttämään tätä urani merkkipaalua on jotain, johon en oikein osaa suhtautua ja toivoisinkin, etten joutuisi kirjoittamaan tätä. Tämä on jotain, jonka kanssa joudun todella kamppailemaan. On kuin koko urani olisi tähdännyt näihin neljään keikkaan.”

Mikäli nyt peruttuja keikkoja ei kyetä järjestämään uudelleen myöhemmin, fanit ovat oikeutettuja saamaan rahansa takaisin.

”Olen pahoillani, olen täysin hajalla. Olen pahoillani. Rakastan teitä. Olen niin pahoillani. Antakaa minulle anteeksi”, laulajatar päättää viestinsä ilmeisen pettyneenä.

Lisää luettavaa