Aerosmith ja levy-yhtiöjätti paiskaavat kättä, bändin koko tuotanto nyt yhden katon alla – ”Tästä olemme unelmoineet pitkään”

AOP

Mielenkiintoisia erikoisjulkaisuja on luvassa uuden sopimuksen myötä.

Rockveteraani Aerosmith ja Universal Music Group ovat aloittaneet kattavan yhteistyön, minkä myötä yhtyeen koko levytetty tuotanto on ensimmäistä kertaa yhden ja saman levy-yhtiön alla. Lisäksi Universalilla on pääsy bändin Vindaloo-studion ja jäsenten henkilökohtaisiin arkistoihin, jotka sisältävät muun muassa musiikkia, valokuvia, videomateriaalia, settilistoja, lehtileikkeitä ja muuta memorabiliaa.

Uuden diilin myötä on tarkoitus juhlistaa 50 vuotta täyttänyttä bändiä ja tarjota faneille erikoisjulkaisuja, jotka sisältävät aiemmin julkaisematonta materiaalia arkistojen kätköistä. Työn alla on myös bändin historiaa juhlistavia musiikki- ja tv-projekteja. Lisäksi bändin musiikkivideoita saadaan nyt Youtubeen virallisesti paremmalla, nykypäivän standardien mukaisella laadulla.

”Tie on ollut pitkä, mutta olen äärimmäiesn iloinen saadessani Aerosmithin puoleta sanoa, että olemme vihdoin saaneet koottua 50 vuoden verran musiikkiamme yhden ja saman katon alle. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tuoda musiikkiamme faneille tavalla, johon emme ole koskaan aiemmin pystyneet. Tästä olemme unelmoineet pitkään. Se on voitto kaikille osapuolille: Aerosmithille, Universalille ja ennen kaikkea faneille. Lienee sanomattakin selvää, että olemme innoissamme. Pystymme toden teolla juhlistamaan 50 mennyttä vuotta ja vielä monia tulevia”, kitaristi Joe Perry iloitsee.

Big news!!! “It’s been a long road but I’m extremely happy and proud to say on behalf of Aerosmith we have been able…

Julkaissut Aerosmith Maanantaina 23. elokuuta 2021