Aerosmithin jäsenten väliset riidat osoittavat laantumisen merkkejä – Joey Kramer sai tiettävästi iloisia uutisia

11.2.2020 09:06

Hard rock -jättiläinen Aerosmith näyttää saaneen rivinsä jälleen järjestykseen. Alkuvuodesta kantautui tietoja, että rumpali Joey Kramer olisi joutunut hyllylle erinäisten soittovaikeuksien vuoksi, ja viihdesivusto TMZ:n mukaan Kramer vaati jopa oikeusteitse pääsyä takaisin yhtyeen keikkajäsenistöön. Myöhemmin sitten nähtiin esimerkiksi videota, jolla järjestysmiehet käännyttivät rumpalin pois treenikämpän ovelta Grammy-esiintymisen alla.

Nyt samainen TMZ uutisoi, että Kramer olisi taas tutulla paikallaan Aerosmithin peräsimessä. Yhtyettä lähellä olevia tahoja lähteenään käyttäen TMZ kertoo, että Kramer olisi maanantaista alkaen taas normaalisti työn touhussa. Tätä kirjoittaessa kello on 22:55 Las Vegasissa, missä Aerosmith nähdään vakioesiintyjänä pitkin vuotta, joten pian varmaan on luvassa videokuvaa paikan päältä. TMZ:n mukaan rumpali säästettiin myös nöyryyttäviltä koesoitoilta, joista tammikuussa mediassa kohistiin.

Hienoinen julkisuustempauksen aromi tästä sotkusta jää, mutta sehän ei olisi Aerosmithille lainkaan epätyypillistä. Ja mistäs sitä tietää, mitä kaikkea vääntöä bändin ympärillä on käyty, joten tyydytään nyt iloitsemaan siitä, että Mr. Kramer pääsee taas tositoimiin.

Lisää luettavaa