Aili Järvelä julkaisi Paula Vesalan ohjaaman Elegia-videon – Kappale on maailmantuskalla marinoidun millenniaalin eskapistinen vuodatus

19.4.2024 11:36

Niin klassisen musiikin, kansanmusiikin kuin myös jazzin parissa kokemusta kartuttanut laulaja-lauluntekijä Aili Järvelä on julkaissut uuden Elegia-singlen, joka on artistin itsensä mukaan ”maailmantuskalla marinoidun millenniaalin eskapistinen vuodatus siitä kuinka iän myötä panokset kovenee ja keinovalikoima pienenee”. Kappaleen kylkeen tehdyn videon, jonka voit katsoa ylempää, on ohjannut Paula Vesala.

”Kaikki tapahtui niin nopeesti ja upeesti. Tein kappaleen marraskuussa. Joulukuussa palloilin Forumissa ja soitin maailman parhaalle Paula Vesalalle että haluisko hän ohjata mulle musavideon. Siitä se ajatus sitten lähti. Helmikuussa treenattiin biisi bändin kanssa, mentiin studioon ja sitten pian jo kuvattiin. Mukaan oli lähtenyt Breakfast-tuotantoyhtiö ja sen mukana joukko upeita tekijöitä. Paulan kanssa pyydettiin muutamat näyttelijät vielä remmiin. Paula teki aivan loistavan käsiksen sekä todella hienoa työtä ohjaajana. Videosta tuli upea. Ja biisistäkin tuli just sellanen kuin halusin! Ja nyt on vaikee muodostaa järkeviä lauseita kun kaikki on yhtäkkiä valmista. Katon tota videoo ja ihmettelen vaan”, Järvelä kirjoittaa Facebookissa.

Myös Vesala kommentoi projektia Instagram-sivuillaan ja jakoi samalla kuvia kuvaussessioista.

”Maailman upein Aili Järvelä kysyi minua ohjaamaan ja kässäröimään hänelle musiikkivideon. Suostuin heti! Kiitos niin paljon että sain tehdä tämän! Ohjaaminen ol ihanata koska biisi sekä artisti että koko työryhmä aivan briljantteja kaik”, Vesala kirjoittaa.

Lisää luettavaa