Aknestik suuntaa kevätkiertueelle: ”Bändi on nyt paremmassa iskussa kuin 1990-luvulla”

4.10.2023 13:20

Iloisia uutisia olisi tarjolla Aknestikin ystäville. Nuo merten kiharapäät nimittäin suuntaavat kiertueelle ensi keväänä, ja tarkoituksena on tiedotteen mukaan järjestää ”vanhojen ja uusien Aknestik-fanien kokoontumisajot, jossa keräännytään tapaamaan vanhoja tuttuja ja nauttimaan 90-luvulla aktiivisena toimineen bändin musiikista”. Hyvä!

”Aknestik on nyt paremmassa iskussa kuin koskaan 90-luvulla, jolloin kiersimme Suomea vuosittain aina uuden albumin kanssa. Soittoon on tullut voimaa ja rauhaa ja lauluihin elettyä elämää ja patinaa. On ollut hienoa nähdä, kuinka monet lauluista ovat jääneet elämään kansakunnan laulukirjoihin ja karaokevihkoihin. Nyt voimme soittaa surutta kaikki parhaat biisit ja tavata keikoilla kaikkia mahtavia tyyppejä, joita emme ole nähneet pitkään aikaan”, laulaja Jukka Takalo kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

”Tulevalla kiertueella emme juhli merkkipäiviä vaan sitä, että olemme elossa ja edelleen elämämme iskussa. Juhlimme ystävyyttä, emmekä vaikka sitä, että tuplaplatinaa meille tuoneen Suomirokkia-kappaleen julkaisusta on kulunut neljännesvuosisata. Tai sitä että bändin keksimisestä koulun fysiikan luokan varastossa on kulunut, uskaltaako tätä sanoakaan, ensi keväänä 40 vuotta. Ekan kerran sijasta kiinnostaa kuitenkin enemmän se seuraava kerta. Se olkoon se tärkein merkkipäivä.”

Kevätkauden kiertueaikataulu on listattu alle. Liput keikoille tulevat myyntiin perjantaina 6. lokakuuta.
28.2. Helsinki, Tavastia
29.2. Tampere, Tullikamarin Klubi
1.3. Jyväskylä, Ilokivi
2.3. Oulu, Tullisali
8.3. Kuopio, Sawohouse Underground
9.3. Kuusankoski, Pato-areena
15.3. Hämeenlinna, Suisto
16.3. Turku, Utopia

Lisää luettavaa