Älä tunge väkisin Iron Maidenin lavalle – Bruce Dickinson heitti yli-innokkaan fanin niskavilloista pihalle

13.10.2022 08:28

Yleisöllä ei ole lavalle asiaa Iron Maidenin keikkojen aikana. Tämä asia tuli harvinaisen selväksi 22. syyskuuta, kun eräs lippalakkipäinen sankari onnistui livahtamaan turvamiesten ohi Maidenin seuraksi Kalifornian Anaheimissa. Aiheesta uutisoi Blabbermouth.

Tilanne kehkeytyi Aces High’n aikana, kun lippiskaveri loikkasi soittajien seuraksi lavan reunasta ja alkoi viittoilla ensin Janick Gersille. Tämän jälkeen tyyppi pyrki tekemään tuttavuutta Bruce Dickinsonin ja Steve Harrisin kanssa, ennen kuin nappasi hattunsa pois ja aloitti reteän tukanheilutusshow’n. Tässä vaiheessa Dickinson käytti tilanteen hyväkseen, nappasi tunkeilijasta tukevan niskaotteen ja talutti tämän lavan perukoilla odottavien turvamiesten hellään syleilyyn. Loppuosa tarinasta on tuskin sopivaa kuultavaa perheen pienimmille.

Välikohtaus tallentui myös yleisös puhelimiin, joten katso alapuolelta, miten tilanne eteni. Hyvä, ettei keneenkään sattunut pahemmin, nämä tempaukset ovat joskus loppuneet surullisemminkin – kysy vaikka Lamb of Godin Randy Blythelta.


Lisää luettavaa