Alder Egon mystinen matka unimaailmassa – Ensinäytössä I Saw It In A Dream -video

Alder Ego.
Mathias Foster

Jazz-kvartetti juhlistaa tuoretta levyään keikalla Jyväskylässä.

Rumpali-säveltäjä Joonas Leppäsen johtama Alder Ego -yhtye julkaisi tänä keväänä uuden III-pitkäsoittonsa We Jazz Recordsin kautta. Leppäsen, OK:KO-yhtyeestä tutun tenorisaksofonisti Jarno Tikan, trumpetisti Tomi Nikun (Bowman Trio) sekä yhdysvaltalaisbasisti Nathan Francisin muodostaman kvartetin lisäksi uudella levyllä vierailee harpisti Natalia Castrillón ja Leppänen kuvailee albumia kunnon bändilevyksi.

”Uudet kappaleet ovat syntyneet siitä ajatuksesta, miten saisin kanssasoittajani parhaiten esiin ja loistamaan. Tämän kokopitkän taustalla olevana filosofiana on ehdottomasti se, kuinka jätetään tilaa asioiden kehittymiselle. Minulle on tärkeää, että musiikki voi hengittää ja että siinä säilyy orgaaninen ja jopa hauras tunnelma”, Leppänen kommentoi.

Hauras ja unenomainen tunnelma on myös albumilta löytyvällä I Saw It In A Dream -kappaleella, jonka musiikkivideo saa nyt ensiesityksensä Soundin välityksellä. Katso Sampsa Pirtolan tekemä video tuosta alta.

III-albumia juhlistetaan julkaisukeikalla Jyväskylän Popparissa torstaina 10. kesäkuuta. Tilaisuudessa on 75 hengen yleisörajoitus. Katso lisätiedot täältä.