Alice Cooper ei eläkepäiviä haikaile – ”Se on outo juttu, sillä kaikki ystäväni ovat jäämässä eläkkeelle”

30.9.2023 22:39

Ikinuori shokkirokkari Alice Cooper kertoo Rock Candy -lehden haastattelussa ettei haikaile eläkkeelle. 75 vuotta aiemmin tänä vuonna täyttänyt Cooper tuntee näet omien sanojensa mukaan olonsa mitä mainioimmaksi.

”Jäähyväiskiertue ei ole edes käynyt mielessäni”, Cooper toteaa Blabbermouthin mukaan. ”Se on outo juttu, sillä kaikki ystäväni ovat jäämässä eläkkeelle. Gene Simmons sanoi minulle hiljattain, että ’aika on tullut. Joulukuussa se on ohi.’ Minä siihen: ’Tiedäthän että nämä jäähyväiskiertueet jatkuvat vuosien ajan, etkös vain?’ Mutta Gene oli tosissaan ja sanoi: ’Ei tällä kertaa. Voin luvata että joulukuussa Kissin taru sellaisena kuin sen tunnemme tulee päättymään.’ Aerosmithin kaverit sanovat samaa, kuten monet muutkin bändit minun ajoiltani. Mutta itse en ole miettinyt moista. En ole koskaan edes ajatellut eläköitymistä. Oloni on mahtava ja bändi kuulostaa loistavalta. Olen 75, mutta nousen lavalle vielä ysikymppisenäkin jos vain olen tarpeeksi hyvässä kunnossa.”

Cooper nimeää inspiraatiokseen pitkäikäisyyden saralla The Rolling Stonesin.

”Näen Mick Jaggerin prototyyppinä”, Cooper sanoo. ”Mick vetää edelleen kolmen tunnin keikkoja soundcheckeineen. Joten jos Mick pystyy siihen, niin sitten pystyn minäkin.”

Lisää luettavaa