Alice Cooper löysi korvaajan Nita Straussille vanhasta tutusta hahmosta – ”Hän on aina ollut yksi suosikkikitaristejani”

Kane Roberts tekee paluun Cooperin bändiin.
14.7.2022 08:46

Vuodesta 2014 Alice Cooperin bändissä soittanut kitaristi Nita Strauss ilmoitti alkuviikosta, ettei häntä nähdä Cooperin tulevalla syyskiertueella. Strauss antoi some-julkaisussaan myös vahvasti ymmärtää jättävänsä Cooperin bändin kokonaan ja suuntaavansa kohti uusia haasteita.

Straussin ilmoituksen jälkeen huhuttiin, että Cooperin yhtyeessä vuosina 1985-1988 vaikuttanut kitaristi Kane Roberts tekisi paluun riveihin. Nyt Cooperin some-kanavissa huhu on vahvistettu todeksi.

”Odotan innolla saadessani toivottaa Kane Robertsin tervetulleeksi takaisin syys- ja lokakuun keikoillemme. Olemme pysyneet ystävinä kaikki nämä ajat ja hän on aina ollut yksi suosikkikitaristejani. Hän tuo lisää lihasvoimaa Detroit Muscle -kiertueelle. Bändimme on aina toiminut avoimien ovien periaatteella ja soittajat ovat voineet mennä ja tulla, joten on hyvin jännittävää nousta taas lavalle Kanen kanssa. Faneille on luvassa todellista herkkua. Tästä tulee hauskaa”, Cooper kommentoi some-kanavissaan.

Kane Roberts oli mukana Alice Cooperin levyillä Constrictor (1986) ja Raise Your Fist and Yell (1987). Hän kirjoitti valtaosan molempien levyjen kappaleista yhdessä Cooperin kanssa ja hänen krediittinsä löytyvät muun muassa kappaleista He’s Back (The Man Behind the Mask), Teenage Frankenstein, Freedom ja Lock Me Up. Roberts oli myös vierailevana tähtenä Cooperin Trash-hittilevyllä (1989) soittaen kitaraa Bed of Nails -kappaleella, joka oli myös osittain kitaristin säveltämä.

Lisää luettavaa