Alice Cooper muistelee illanviettoja The Who -villimiehen kanssa – ”Hän tuli paikalle pukeutuneena Englannin kuningattareksi…”

23.2.2022 21:37

Alice Cooper on pitkän ja polveilevan uransa aikana nähnyt ja kokenut jos jonkinlaista. Mies muisteli BBC:n tuoreessa haastattelussa aikojaan Hollywoodin maineikkaalla Rainbow Bar and Grillillä hoviaan pitäneessä The Hollywood Vampires -klubissa. Yksi sen jäsenistä oli The Who -rumpali Keith Moon.

Cooperin mukaan Moonin lipuminen paikalle oli ”kaikkein tärkein” osa jokaista illanviettoa. Mies nimeääkin pahamaineisen villin rumpalin ”kaikkein viihdyttävimmäksi ihmiseksi koko planeetalla” ja kertoo, kuinka tämä onnistui aina tekemään mitä näyttävimmän sisääntulon.

”Eräänä iltana hän tuli paikalle pukeutuneena Englannin kuningattareksi, täydessä tällingissä”, Cooper muistelee. ”Yhtenä iltana hän oli Hitler. Toisena viikinki. Jonain iltana ranskalainen sisäkkö.”

”Hän oli kaikkein viihdyttävin ihminen koko planeetalla ja paras rumpali jota olen eläissäni kuullut”, Cooper ylistää ja sanoo olleen kaksikon olleen keskenään ”todella hyviä ystäviä”.

”Hän oli Hollywood Vampiresin hovinarri, ja kaikkien paras kaveri”, Cooper lisää. ”Saatoimme mennä Rainbowiin, Vampiresin nuokkumispaikkaan, ja vain odottaa näkevämme mihin Keith olisi tällä kertaa pukeutunut.”

Lisää luettavaa