Alkuperäisen Slayer-rumpalin hiljattaisen haastattelun perusteella miestä ei kannata yhtyeen jäähyväiskeikalle odotella

Thrash-jyrä Slayerin taru on saapumassa vääjäämättömään päätepisteeseensä. Jäljellä on enää neljä keikkaa, joista kaksi heitetään Los Angelesin The Forumilla ensi viikon perjantaina ja lauantaina.

Alkuperäisrumpali Dave Lombardoa ei kuitenkaan kannata odottaa kyseisillä keikoilla sen enempää lavalle kuin katsomoonkaan. Mies kommentoi aihetta detroitilaisen WRIF-radiokanavan haastattelussa, jossa oli promotoimassa kuubalaisesta heavy metal -yhtye Zeuksesta kertovaa dokumenttia.

”Ei. Kamoon, ei. Ei”, Lombardo sanoo naureskellen, kun häneltä kysytään, aikooko hän ilmestyä Slayerin jäähyväiskeikalle. ”Juu ei. Luulen, että minulla on keikka silloin. Soitan Knotfestillä Mexico Cityssä [Suicidal Tendenciesin riveissä] ja menen sitten El Salvadoriin toisille festivaaleille. Olen lavalla.”

Lombardo poistui Slayerin riveistä viimeisen kerran vuonna 2013. Sen jälkeen mies on työskennellyt paitsi Suicidal Tendenciesin myös Misfitsin sekä Faith No More -solisti Mike Pattonin kanssa tähdittämänsä Dead Crossin kanssa.

Zeus-yhtyeestä kertovan Los Últimos Frikis -dokumentin trailerin voit katsastaa alta. Lombardo vastaa elokuvan soundtrackista.