Aloita päiväsi uudella Steve’n’Seagulls-videolla! Lokkiryhmä julkisti myös kevään keikka-aikataulunsa

28.2.2023 09:23

Steve’n’Seagulls tiedottaa suunnitelmistaan. Bluegrass-henkinen lintulauma julkaisi juuri uuden livevideon, ja samaan hengenvetoon kerrotaan varsin muikeasta kiertueesta kotimaassa ja maailmalla. Kysyntää ilmeisesti aina vain riittää tälle orkesterille, hyvä!

Mitä videoon tulee, se on kuvattu Another Miracle -albumin (2020) kappaleeseen Joe’s Little Baby. Videon ääniraita on tallennettu kuvaushetkellä, joten vaikka biisi mukailee levyversiota, tarjolla on musiikillisestikin uusia juttuja. ””Biisi kertoo pienestä lapsesta, joka elää dramaattisessa ympäristössä, vaikeissa perheolosuhteissa. Olemme nähneet keikkareissuilla, eri puolilla maailmaa, monenlaisia ihmiskohtaloita. Jostain sieltä kappale on saanut alkunsa”, laulaja-banjonsoittaja Herman kertoo tiedotteessa. Katso alempaa!

Yhtye lähtee saman tien myös pitkälle kiertueelle, joka vie bändin ensin Ruotsiin, sitten Yhdysvaltoihin, sieltä Meksikoon ja edelleen Australiaan asti. Suomessa orkesterin voi nähdä sitten toukokuusta alkaen, kun yhtye soittaa täällä yhdeksällä paikkakunnalla. Suomen-keikat on listattu alle:
5.5. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
12.5. Krapin Paja, Tuusula
13.5. Sellosali, Espoo
19.5. M/S Finlandia
20.5. House of Olaf, Savonlinna
27.5. Nakkilan Verstas/Konepaja, Nakkila
8.6. Rockfest, Hyvinkää
9.6. Ravintola Satamakapteeni, Korpilahti
10.6. Madfest, Iisalmi

Lisää luettavaa