Anal Thunder tiedottaa: Lappeenrannan elokuvateatterikohu johti peruuttamattomaan välirikkoon Finnkinon kanssa

On kyllä täysin mahdollista, ettei Finnkino ole tietoinen sen paremmin välirikosta kuin Anal Thunderistakaan.

Anal Thunder jyrähtää! Lappeenrannan punkkarit sisuuntuivat kotikaupunkinsa pahamaineisesta elokuvateatteriepisodista niin paljon, että ilmoittavat nyt kääntäneensä isolle, pahalle Finnkinolle tyystin selkänsä. Vaikka kuinka aneltaisiin yhtyeen tuoretta musiikkivideota universuminlaajuiseen levitykseen, niin ei tipu.

”Finnkino osti, purki ja raiskasi Lappeenrannan vanhat, arvokkaat leffateatterit, tuoden tilalle muovisen paskasyöpänsä. Tämä johti kiistaan Anal Entertainmentin ja Finnkinon välillä ja siitä johtuen Syndromea ei esitetä Finnkinon teattereissa”, yhtye ilmoittaa Facebook-sivuillaan. Lue alkuperäinen viesti alempaa.

Toki on syytä mainita, että Syndome oli alun perinkin tarkoitus esittää lauantaina 18.11. Helsingin Kuudennella linjalla, eikä Finnkinolla oletettavasti ole harmainta aavistustakaan A) musiikkivideon olemassaolosta, B) Anal Thunderin olemassaolosta tai C) Anal Thunderin ja Finnkinon välirikosta. Mutta ajatus on tärkein!

Eli mikäli haluat nähdä Anal Thunderin uuden videon ja kuulla, miten yhtye esittää 20 minuuttia pitkä Syndrome-kappaleen kaikkine viuluineen ja selloineen, suuntaa Kuudennelle linjalle 18.11. ja pulita ovella 13 euroa. Mukana menossa Päivän leike. Lisätietoa tapahtuman eventissä.