Anthrax-kitaristi hehkuttaa varauksetta Axl Rosen ja AC/DC:n taannoista yhteistyötä – ”Aivan mahtava show”

29.1.2023 18:05

Anthrax-kitaristi Scott Ian on aiemmin ylistänyt New Yorkissa todistamaansa Guns N’ Roses -laulaja Axl Rosen ja AC/DC:n yhteiskeikkaa yhdeksi parhaista rokkikonserteista joita on kuunaan nähnyt.

AC/DC pestasi Rosen solistikseen loppukiertueensa ajaksi seitsemän vuotta sitten, kun Brian Johnson joutui jättäytymään sivuun kuulo-ongelmiensa vuoksi.

Ian muisteli Madison Square Gardenissa näkemäänsä keikkaa Appetite for Distortion -podcastin haastattelussa.

”Se Axl/DC-show oli fantastinen, koska mielestäni hän [Rose] veti kuin Bon [Scott]. Hän osui nappiin — niin Bonin kuin Brianinkin biiseissä. Ja hänen ilonsa yhtyeen fanina… en tunne Axlia, olen vain moikkaillut häntä muutaman kerran vuosikymmenten varrella — en tunne häntä. Taisin tavallaan hengailla hänen kanssaan kerran ysärillä newyorkilaisessa baarissa, mutta muuten se on ollut lähinnä, että ’moi, miten menee…’ Mutta olen aina ollut Appetiten [of Destruction] fani. Ja olen aina tiennyt hänen olevan AC/DC-fani, koska hän on puhunut asiasta.”

”[Axl] veti täydellisesti. Hänen fanituksensa oli selvästi nähtävissä. Sitä näki kuinka iloinen hän oli laulaessaan yhdessä kaikkien aikojen suosikkibändeistään. Eikä hän ainoastaan tehnyt sille kunniaa, se ei olisi voinut olla enempää… ainoastaan siinä tapauksessa, jos Bon olisi palannut kuolleista ja kävellyt zombiena lavalle, olisi se voinut mennä paremmin. Hän osui nappiin — ihan vitun nappiin. Hän antoi ohjat Angukselle [Young]. Se oli kunnioittavaa. Kappaleiden välissä kuului: ’Tunnette varmaan tämän seuraavan biisin’, ja sitten he polkaisivat Highway To Hellin käyntiin. Jeesus sentään! Kaikki siitä oli mahtavaa. Se oli kaksi ja puoli tuntia silkkaa tukanheilutusta — tauotta. Aivan mahtava show.”

 

Lisää luettavaa