Anthraxilta uusi musiikkivideo ja melkoisen tiukkasanaista kuittia Youtuben suuntaan

28.8.2016 14:25

Thrash metal -jyrä Anthrax on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleelleen Monster at the End. Ohjaaja Jack Bennettin kanssa toteutettu pätkä hyödyntää animaatiota, stop motion ja rotoscoping -tekniikoita mielenkiintoisesti pätkivän yleisilmeensä luomiseksi. Videon julkistuksen yhteydessä orkesterin rumpali Charlie Benante ruoti suhteellisen tiukkasanaisesti videopalvelu Youtuben bisnesmallia Fangoria-julkaisulle.

– Bisnes on muuttunut täysin, entistä pohjaa ei enää ole. Et voi enää markkinoida vanhan koulukunnan malliin. Nyt sinun tulee miettiä uusia tapoja tavoittaa ihmiset. Youtuben ongelma on siinä, että se perustuu, miten sen nyt sanoisi, pohjimmiltaan varastamiseen. Youtube ottaa olemassa olevia asioita eikä maksa niistä, mutta hyötyy niistä itse rahallisesti.

– Muistan rapin alkuajat, jolloin tekijät pystyivät sämpläämään sydämensä kyllyydestä kenen tahansa biisejä, kunnes joku hoksasi että, ”hetkinen, en saa korvausta tekemästäni kappaleesta, jonka pohjalle joku muu teki omansa”. Niinpä se loppui siihen. Nyt saman asian tulisi tapahtua jälleen. Sitä tulee valvoa ja sen tulee loppua.

Melkoisen tiukkaa tekstiä.

Tässä vielä Monster at the Endin video:

 

Lisää luettavaa