Apocalyptica vahvisti hetken aikaa liikkuneet huhut: bändi on yhtä jäsentä köyhempi

23.2.2024 08:34

Apocalyptican pitkäaikainen rumpali Mikko Siren on poistunut yhtyeestä, bändi ilmoittaa. Siren liittyi yhtyeeseen ensin kiertuemuusikoksi vuonna 2003 ja täysmittaiseksi jäseneksi vuonna 2005. Erouutinen julkaistiin Apocalyptican sosiaalisen median kanavissa.

”Jotkut teistä saattoivat nähdä meidät aiemmin tänä vuonna esiintymässä Brasiliassa ja Meksikossa ilman rumpaliamme Mikko Sireniä, tai ehkä olette kuulleet tällaisesta huhuja”, yhtye kirjoittaa.

”Joudumme valitettavasti kertomaan, että tiemme Mikon kanssa ovat eronneet 20 vuoden jälkeen sovinnollisissa merkeissä. Tulevan albumimme äänittäminen oli viimeinen yhteynen saavutuksemme. Haluamme myös vakuuttaa, että me – Eicca, Perttu ja Paavo – jatkamme Apocalypticana. Toivotamme Mikolle onnea ja menestystä kaikkeen, mihin hän tähtää tulevaisuudessa!”

Apocalyptica julkisti juuri Plays Metallica Vol. 2 -kiertueen, jolla promotoidaan bändin tulevaa Plays Metallica by Four Cellos -debyyttilevyn jatko-osaa. Kiertueen avauskeikka soitetaan Helsingissä 8. kesäkuuta eli samana viikonloppuna, kun Metallica konsertoi Olympiastadionilla. Lue yhtyeen alkuperäinen tiedotus alempaa.

Lisää luettavaa