Appetite for Destruction tulee taas – nyt selvisi, mitä Guns N’ Rosesin verkkosivuille ilmestynyt sekuntikello enteili

4.5.2018 07:42

Tällä viikolla nähtiin taas, miten Guns N’ Roses jaksaa kiinnostaa yleisöä: ei tarvittu kuin yksi katumainos ja bändin verkkosivuille ilmestynyt, nollaa kohti tikittänyt sekuntikello, niin netti oli taas pullollaan spekulaatioita debyyttilevyn jäsenistön reunionista ja ties mistä. No, nyt kello on nollapisteen saavuttanut, ja lopputulos on se realistisempi vaihtoehto: Appetite for Destruction tuodaan kauppoihin remasteroituna versiona ja monenlaisissa superduper-paketeissa.

How big is your appetite”, kysyy Gunnareiden verkkosivu ja marssittaa silmien eteen kalleimpana vaihtoehtona rapeat 999 dollaria maksavan Locked n’ Loaded -painoksen, jossa on mukana kilotolkulla sisältöä. Pakettiin kuuluu remasteroidun levyn lisäksi bonuskamaa cd:nä, vinyylinä, Blu-Raynä, seiskatuumaisena, kirjana, lehtisenä, valokuvina ja niin edelleen. Alempaa voi katsoa esittelyvideon aiheesta. Pakettia myydään rajoitettuna painoksena vain 10 000 kappaletta.

Tämän lisäksi on tarjolla tavallinen remasteroitu cd, kahden levyn deluxe-painos, 36 euron tuplavinyyli ja 179 euron ”super deluxe edition”, jossa siinäkin riittää monenlaista bonusta – muun muassa vuoden 1986 versiot November Rainista ja Back Off Bitchistä. Uudet painokset julkaistaan 29. kesäkuuta.

Lisää luettavaa