Ylistetty elokuvaohjaaja teki Arpan uuden musiikkivideon – Katso täältä

Arppa julkaisi musiikkivideon Leikkiä sanoilla -kappaleelle.
26.9.2022 12:55

Lauantaina 24. syyskuuta tuli kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun Arpan Kinovalon alla -albumi ilmestyi. Sen kunniaksi julkaistiin Juho Kuosmasen ohjaama musiikkivideo Leikkiä sanoilla -kappaleelle. Kuosmanen on ohjannut muun muassa kehutut elokuvat Hymyilevä mies (2016) ja Hytti nro 6 (2021). Elokuvillaan hän on voittanut Jussi-palkintoja sekä Cannesin elokuvajuhlien Grand Prix -palkinnon.

— Oli jo levyn julkaisun aikaan puhetta Juho Kuosmasen kanssa siitä, että levyn toiselle raidalle Leikkiä sanoilla tehtäisiin musiikkivideo. Video kuvattiin joulukuussa 2021 ja näytettiin ensi kertaa yleisölle Kokkolan Kinojuhlilla pari viikkoa sitten, Arppa kertoo Instagram-sivullaan.

Arppa ja ohjaaja Juho Kuosmanen ovat kumpikin kotoisin Kokkolasta, johon myös useat Arpan kappaleet sijoittuvat. Videon teossa on ollut myös mukana valokuvaaja/graafikko Tero Ahonen. Tunnelmallinen musiikkivideo on nyt julkaistu kaikkien nähtäville. Videolla Arppa seikkailee lumisissa talvimaisemissa. Katso video yltä.

Arpan voi todistaa livenä seuraavaksi 29.9. Tampereen Lost in Musicissa sekä 1.10. Varjosauna-festivaaleilla Jyväskylässä. Arppa lupaa lisää keikkoja julkistettavan syksylle tuota pikaa.

Lisää luettavaa