Arvostamme: postinjakaja keksi keinon piristää eristyksissä olevia ihmisiä tavalla, joka ilahdutti jopa itseään Gene Simmonsia

24.5.2020 19:00

Iso-Britannia lukeutuu pahiten koronaviruksen runtelemiin Euroopan maihin. Saarivaltiosta kantautuvat uutiset ja luvut ovat olleet tähän saakka karua luettavaa, vaikka yhteiskuntaa ollaan sielläkin suunnalla jo pikkuhiljaa availemassa.

Kaiken synkkyyden keskellä sheppeyläinen postinjakaja Gary Underdown on ottanut asiakseen tuoda hieman piristystä ihmisten arkeen. Miestä voikin bongata jakoreitillään Kissin Gene Simmonsin Demoni-lavapersoonaksi pukeutuneena.

”Olen ollut Kiss-fani heti siitä asti kun pullahdin kohdusta”, Underdown kommentoi Kent Onlinelle, ja lisää vastaanoton pukeutumiseensa olleen hyvin suotuisaa. ”Jotkut ovat, että ’Herranjestas, tuohan on fantastista’, ja jotkut pyytävät saada ottaa kuvia… Ajattelin vain yrittää saada tunnelmaa nostettua. Kaikki ovat vähän allapäin tämänhetkisestä tilanteesta — se on auttanut piristämään heitä.”

Simmons itsekin näki kuvan Underdownista ja uudelleentwiittasi sen kera lyhyen, mutta ytimekkään saatetekstin. Katso alta.

 

 

Lisää luettavaa