Australiassa voi pian opettaa perheen pienimmät lukemaan AC/DC-aakkoskirjan avulla

13.10.2022 15:53

AC/DC tekee oheistuoteosastolla yllättävän aluevaltauksen. Kaikenmoisia merchandise-tuotteita tehtaileva Love Police -yhtiö on hankkinut oikeuden käyttää rockjätin nimeä lasten kuvakirjassa, ja 11. marraskuuta julkaistaan Australiassa The AC/DC AB/CD High-Voltage Alphabet -kirja, jonka avulla pienet ihmiset voivat perehtyä aakkosten saloihin. Asiasta kertoo Consequence.

Homman nimi on varmasti kaikille tuttu: kirjassa käydään aakkoset läpi kirjain kirjaimelta niin, että jokainen kirjain esitellään jotenkin AC/DC:n avulla. A on niin kuin Angus, ”jonka mielestä koulupukuun pukeutuminen ja ankan lailla käveleminen tuo hyvää onnea”, ja C on niin kuin Cliff Williams, ”joka soittaa bassoa, pitää vain neljästä sävelestä ja jolla on ystävälliset kasvot”. Kirjan on toimittanut herra nimeltä Paul McNeil.

Lisätietoja aiheesta löytyy Love Policen verkkosivuilta. Se vitsi jäänee lapsilta tajuamatta, kun E-kirjain on kirjassa yhtä kuin ears eli korvat. ”Kummatkin omani soivat koko ajan, en aivan tiedä miksi, mutta en kuule laulua.” Mitähän sanoo Brian Johnson tästä asiasta?

Lisää luettavaa