Axl Rosen ja ex-kosketinsoittajan välinen oikeusriita selvisi – Axl nauranee partaansa lopputulokselle

29.11.2016 09:53

Chris Pitman ehti olla Guns N’ Rosesissa 18 vuotta – pidempään kuin yhtyeen kultavuosien tähdet Slash ja Duff McKagan. Eipä siis ihme, että miestä risoi, kun maailma alkoi ottaa GNR:n uudelleen vakavasti vasta sitten, kun nuo kaksi 1980–90-lukujen jäsentä palasivat sen miehistöön.

Niinpä Pitman teki jotain, mikä koitui hänen kohtalokseen Gunnareiden jäsenenä: Pitman avautui sosiaalisessa mediassa siitä, miten tuolloin suunnitelmissa ollut reunion-kiertue oli vain ”rahastusta” ja että Guns N’ Roses oli muuttunut ”nostalgiabändiksi”.

Sekös ei Axl Rosen suunnitelmiin sopinut, joten Pitmanin piti tehdä tilaa Melissa Reeselle huhtikuussa 2016.

Kuten GNR:n toimintatapoihin on perinteisesti kuulunut, oikeustaisteluhan siitä seurasi. Pitman vaati Roselta oikeusteitse 163 000 dollaria maksamattomia palkkoja plus korot päälle. Nyt tuo riita on saatu sovittua, ja vaikka lopullista diiliä ei julkisesti kerrota, TMS-sivuston lähteiden mukaan lopullinen summa oli ”huomattavasti vähemmän” kuin tuo vaadittu määrä.

Tämä oikeuskamppailu ei toisin sanoen varsinaisesti suistanut Rosea mieron tielle. Juurihan julkisuuteen tuli tietoja, että Guns N’ Roses tienaa bruttona yhdestä paluukiertueensa keikasta maireat neljä miljoonaa dollaria.

Ja kun kysyntää on, rahaa taotaan urakalla. Paraikaa jännitetään, milloin GNR julkaisee ensi vuoden keikkakalenterinsa – ja onko Suomi siinä mukana. Katsotaan!

Lisää luettavaa