Bad Religionin uuden levyn julkaisupäivä varmistui – Tuore single johdattaa järjettömyyden aikakaudelle

https://www.youtube.com/watch?v=clI_8HnCGVo

Punkveteraani julkaisee uuden albumin kuuden vuoden tauon jälkeen.

Kantaaottavan punkin suurnimi Bad Religion on kiusoitellut fanejaan tiputtelemalla uusia singlejulkaisuja pitkin viime vuotta. Pitkä odotus palkitaan viimein 3. toukokuuta, jolloin yhtye julkaisee pitkän tauon jälkeen uuden pitkäsoittonsa Age Of Unreason, jolla se ottaa tuttuun tapaansa vahvasti kantaa moniin epäkohtiin nykymaailman menossa. Varsinkin Donald Trumpin presidenttiys on toiminut suurena ajavana voimana.

”Olemme aina liputtaneet valistuksen ja siihen liittyvien arvojen puolesta. Tällä hetkellä nämä arvot – totuus, vapaus, tasa-arvo, suvaitsevaisuus, tiede – ovat suuressa vaarassa. Tämä levy on meidän reaktiomme”, kitaristi Brett Gurewitz kommentoi.

Hyvänä esimerkkinä toimii myös tuore singlelohkaisu Chaos From Within, jonka voit kuunnella tuosta yläpuolelta. Bad Religionille tyypillinen lyhyt, ytimekäs ja melodinen kappale kertoo paljon kohua ja keskustelua herättäneestä Yhdysvaltojen ja Meksikon välille suunnitellusta muurista.

”Muureja on käytetty läpi historian pitämään barbaarit loitolla. Mutta minusta näyttää siltä, että yhteiskunnan todellinen barbaarinen aspekti on se kaaos, joka kumpuaa sen sisältä”, laulaja ja tekstittäjä Greg Graffin avaa.

Age Of Unreason on punkveteraanin 17. studioalbumi. Edellinen levy True North julkaistiin vuonna 2013. Levyn kappalelista näyttää kokonaisuudessaan tältä:

01. Chaos From Within 
02. My Sanity 
03. Do The Paranoid Style 
04. The Approach 
05. Lose Your Head 
06. End Of History 
07. Age Of Unreason 
08. Candidate 
09. Faces Of Grief 
10. Old Regime 
11. Big Black Dog 
12. Downfall 
13. Since Now 
14. What Tomorrow Brings 
15. The Profane Rights Of Man (bonus)