Bam Margera kyntää edelleen syvällä: haukkuu uusissa videoissaan ex-toverinsa maan rakoon – ”He joutaisivat helvettiin”

Mediapunch/Shutterstock/All Over Press

Viime viikonloppuna huolta julkaisemallaan videolla herättänyt Bam Margera ei näyttäisi edelleenkään saaneen otetta elämästään.

Mies nimittäin julkaisi vastikään Instagramissa uuden sarjan videoita, joissa hän haukkuu jälleen sekavan oloisena entiset Jackass-kumppaninsa ”vitunmoisiksi paskiaisiksi, jotka joutaisivat helvettiin”.

Margera sai aiemmin potkut Jackass 4 -elokuvan tuotannosta.

Mies väittää yhdellä uusista videoistaan ohjaaja Jeff Tremainen ja entisten kollegoidensa laittaneen hänet lääkitykselle, josta hän sai sairaalahoitoa vaatineen allergisen reaktion.

”He varastavat kaikki ideani ja vääntelevät niitä. Hypätään juoksumatolle ja törmätään autotallin oveen… he väittävät sen omaksi ideakseen… haistakoot pitkät”, Margera pauhaa toisella videolla.

”Olen liian aasi Jackassiin (suom. aasi)”, mies toteaa. ”Nyt he tekevät oman Jackassinsa. CKY ei ole mukana, eikä minun äitini ja isäni. Ryan Dunn on kuollut.”

”Rick Kosick ei kestä enää, Trip Taylor ei kestä enää, he ovat liian hollywoodia Hollywoodiin”, Margera jatkaa. ”He ovat vain joukko vitunmoisia paskiaisia, jotka joutaisivat helvettiin.”