The Beach Boys ei tule, miten käy Duran Duranin?

13.6.2011 14:41

Amerikkalaislegenda The Beach Boysin oli määrä esiintyä Porin Yyterissä ulkoilmakonsertissa 12. heinäkuuta. Järjestäjäpuoli on kuitenkin nyt perunut sovitun esiintymisen, sillä ennakkolippuja oli mennyt kaupaksi alle tuhat kappaletta.

Amerikkalaislegenda The Beach Boysin oli määrä esiintyä Porin Yyterissä ulkoilmakonsertissa 12. heinäkuuta. Järjestäjäpuoli on kuitenkin nyt perunut sovitun esiintymisen, sillä ennakkolippuja oli mennyt kaupaksi alle tuhat kappaletta. Jo ostetut liput lunastetaan luonnollisesti takaisin.

Järjestäjä, Yyterin kylpylähotellin toimitusjohtaja Seppo Mäki-Ullakko, arvioi huonon ennakkomenekin syyksi "Porin kovatasoisen musiikkitarjonnan kuluvana kesänä".

1960-luvulla perustetun The Beach Boysin "uudempi kokoonpano" esiintyi Helsingin jäähallissa vuonna 2006. Porin Yyteri olisi toki ollut jo nimensäkin puolesta sopivampi esiintymispaikka "rantapojille".

Brittiyhtye Duran Duranin on puolestaan määrä soittaa Helsingissä 18. kesäkuuta. Yhtye on joutunut perumaan useita esiintymisiä laulaja Simon Le Bonin ääniongelmien vuoksi, mutta ainakaan toistaiseksi Helsinkiä ei onneksi ole peruttu.

Lisää luettavaa