Bill Ward poseerasi kuvaajille Black Sabbath -tovereiden kanssa – välit lämpiämässä?

Black Sabbath vuonna 1970.

Tässäpä ilahduttava uutinen. Black Sabbathin alkuperäinen rumpali Bill Ward on tunnetusti ollut happamana entisille bänditovereilleen siitä alkaen, kun mies joutui sivuun bändin viimeiseltä maailmankiertueelta. Ilmeiseti Tony Iommi ja kumppanit halusivat tuoda Wardin rinnalle kakkosrumpalin, joka olisi voitu hälyttää avuksi, mikäli terveysongelmista kärsinyt Ward olisi ollut huonossa kunnossa. Ajatus satutti Wardin ylpeyttä kovasti, ja Sabbath lähti lopulta matkaan Tommy Clufetosin kanssa.

Kaikesta tästä on kulunut jo vuosia, ja nyt alkaa näkyä merkkejä siitä, että osapuolten välit voisivat olla lämpiämässä. Ainakin lauantaina 11.5. Grammy Salute to Music Legends -gaalassa herrat Ward, Iommi ja Geezer Butler poseerasivat kuvaajille yhdessä ja hymyssä suin. Aiheesta uutisoi Blabbermouth. Katso Twitterissä julkaistut kuvat alta.

Sabbath palkittiin Los Angelesissa järjestetyssä gaalassa elämäntyöpalkinnolla. Rival Sons esiintyi tapahtumassa, ja Tony Iommi kiitti omassa Facebook-päivityksessään bändiä ”hienosta vedosta”. Katso päivitys täällä.