Billie Joe Armstrong on hieno mies: Green Day -nokkamiehen fanilleen 23 vuotta sitten lähettämä video löysi tiensä nettiin

AOP

Kävipä reilu 20 vuotta sitten niin, että kirjoiteltuaan useita kirjeitä Green Dayn laulaja-kitaristi Billie Joe Armstrongille, 15-vuotias Jessica sai kotiinsa puhelun maestrolta itseltään. Yllättävästä soitosta häkeltynyt Jessica ei kuitenkaan uskonut linjan toisesta päästä kantautuvan äänen kuuluneen idolilleen, joten hän paiskasi luurin tämän korvaan. Pian tämän jälkeen puhelin pirisi uudelleen – ja tällä kertaa soittaja esittäytyi Armstrongin vaimoksi. Tälläkin kertaa Jessica oli täysin vakuuttunut jonkun tekevän pilaa kustannuksellaan ja katkaisi puhelun heti alkutekijöihinsä.

Tarina käy ilmi Reddit-käyttäjä Jmsmnn:n tuoreesta kirjoituksesta.

”Vuonna 1996 Billie Joe Armstrong varasi aikaa päivästään soittaakseen silloin 15-vuotiaalle tulevalle vaimolleni”, mies kirjoittaa. ”Vaimoni lähetti hänelle usein kirjeitä. Eräänä päivänä Armstrong soitti hänelle kiittääkseen niistä. Hän oli nuori tyttö pikkukaupungista, joten hän ei voinut uskoa kyseessä olleen oikea Billie Joe ja paiskasi luurin kiinni, koska luuli jonkun pilailleen hänen kustannuksellaan.”

”Billie Joen vaimo soitti välittömästi uudelleen ja yritti vakuutta vaimoni siitä, että kyseessä oli todellakin oikea Billie Joe. Vaimoni löi hänellekin luurin korvaan. Noin viikkoa myöhemmin postissa tuli paketti, jossa oli videonauha. Videossa Billie Joe näytti kirjeet, jotka vaimoni oli lähettänyt hänelle ja kiitti niistä.”

Adrienne Armstrongin kuvaamalla videolla Billie Joe toden totta todistaa saaneensa Jessican lähettämät kirjeet ja näyttää myös mitä aikoo lähettää tälle kiitollisuuden osoituksena takaisin. Voit katsoa pätkän alta.