Billy Corgan kokonaan alkuperäisen The Smashing Pumpkins -kokoonpanon paluusta: Se silta on täysin poltettu

Corganin mukaan D'Arcy Wretzkyn julkisuudessa laukomat kommentit osoittavat, miksi tämä ei ole mukana reunionissa.
23.3.2018 11:02

The Smashing Pumpkins -fanien riemuksi yhtye aikoo kuluvana vuonna julkaista uutta musiikkia ja lähteä kiertämään lähes alkuperäisen kokoonpanon voimin. Fanien harmiksi reunion ei tosiaan ole aivan täydellinen, sillä klassiseen kokoonpanoon kuulunut basisti D’Arcy Wretzky ei ole mukana bändin puuhissa.

Basisti onkin laukonut vähemmän mairittelevia sanoja bändin reunionista ja varsinkin laulaja-kitaristi Billy Corganista. Corgan kommentoi asiaa tuoreessa New York Timesin haastattelussa ja totesi basistin polttaneen sillat bändiin ikuisiksi ajoiksi – varsinkin sen jälkeen, kun Wretzky kertoi julkisuudessa Corganin kanssa käymistä keskusteluistaan ja haukkui tätä manipuloivaksi ja ahneeksi paskiaiseksi.

”Hänen käytöksensä osoittaa, miksi häntä ei voitu ottaa mukaan. Olin avoin, haavoittuvainen ja uskoin todella, että oli olemassa syy antaa hommalle mahdollisuus – siitäkin huolimatta, että oli paljon todisteita siitä, ettei niin kannattaisi tehdä”, Corgan toteaa.

Mies kuitenkin lisää tiedostavansa, ettei hänen omat sanomisensakaan aina miellytä kaikkia. Hän kuvailee itseään muun muassa ”katkeraksi vastarannan kiiskeksi”, ”kapinalliseksi voimaksi” ja ”hiekanjyväksi osterissa”.

”Jos olisin pitänyt suuni kiinni ja bändin yhdessä, soittaisimme nyt paljon isommilla areenoilla, olisimme paljon suositumpia ja mukana jonkun Rock and Roll Hall of Famessa”, Corgan tuumaa.

Lisää luettavaa