Billy Idol -kitaristi muistelee ensitapaamistaan Ozzy Osbournen kanssa – puheet pyörivät yllättävissä aihepiireissä

27.3.2024 21:50

Billy Idolin yhtyeestä tuttu laulaja-kitaristi Billy Morrison vieraili hiljattain radiokanava SiriusXM:n Trunk Nation -ohjelman haastateltavana. Jutustelun aikana puheenaiheeksi nousi muun muassa se, kuinka kitaristi tapasi aikoinaan Ozzy Osbournen ensimmäistä kertaa.

”Noin 30 vuotta sitten minut kutsuttiin bileisiin Osbournejen residenssiin”, Morrison muistelee. ”Kyseessä oli joulujuhla. Se oli tajunnanräjäyttävä kokemus. Siellä oli oikeaa lunta ja porot jolkottivat ympäriinsä, ne olivat juuri niin osbournemaiset pippalot kuin vain voi kuvitella.”

”Minua alkaa ahdistaa tuollaisessa ihmispaljoudessa”, Morrison jatkaa. ”Lähdin kävelemään ja avasin oven päästäkseni kauemmas sadoista paikallaolijoista. Ozzy oli huoneessa johon astuin ja sanoi: ’Ai hei, olen Ozzy.’ ’Tiedän. Olen Billy’, vastasin. ’Tule sisään. Mitä teet?’ hän jatkoi. Kerroin että olen ahdistunut. ’Niin minäkin’, hän sanoi. Istuimme siellä tuntien ajan juttelemassa Cadburyn suklaasta, Sex Pistolsista ja luomassa henkistä yhteyttä. Tulimme heti juttuun.”

Ozzy on mukana Morrisonin 19. huhtikuuta ilmestyvällä The Morrison Project -sooloalbumilla. Levyn ensimmäinen singlepoiminta kantaa nimeä Crack Cocaine ja sillähän laulaa, kukapa muu kuin pimeyden prinssi itse. Voit käydä tutustumassa biisiin täällä.

Lisää luettavaa