Black Sabbath -rumpali Bill Wardilta liikuttava kunnianosoitus edesmenneelle Nick Menzalle

Bill Ward.

Black Sabbathin kulta-aikojen rumpali Bill Ward puhui omassa Rock 50 -radio-ohjelmassaan sangen kauniita sanoja hiljattain menehtyneestä Nick Menzasta. Megadethin hittilevyillä 1980–90-luvuilla soittanut Menza kuoli 21.5. sydänkohtaukseen kesken keikan.

”Olemme, surullista kyllä, menettäneet jälleen yhden rumpalin. Hänen nimensä oli Nick Menza”, Ward aloitti.

”Ymmärtääkseni hän kuoli lavalla. Hän sai sydänkohtauksen soittaessaan yhtyeensä kanssa Los Angelesissa. Minusta se on sopiva tapa mennä. Rehellisesti sanoen se on minusta oikea tapa mennä. Siitä näkee, kuinka me aina saavumme paikalle ja soitamme ja teemme omaa juttuamme.”

Ward lisäsi tietävänsä muitakin rumpaleita, jotka ovat kuolleet tien päällä rakastamansa asian äärellä. Seuraavaksi hän ylisti Menzaa tämän esikuvien vertaiseksi, mitä luonteeseen tulee.

”Kun katson Nickin vaikutelistaa, siellä ovat Buddy Rich, Steve Gadd, Nick Ceroll, Jeff Porcaro ja Louie Bellson. Ja voin vain sanoa, että ’samoin, samoin, samoin, samoin, samoin’. Kaikki nuo tyypit ovat aivan uskomattomia rumpaleita, ja jokaisella heistä on aivan erityisellä tavalla sydäntä. Ja olen varma, että Nick oli samanlainen”, Ward sanoi.

”Me Rock 50:ssä haluamme tarjota vilpittömimmät surunvalittelumme Nick Menzan perheelle. Olemme todella surullisia hänen poismenostaan.”