Black Stone Cherry -nokkamies pitää selfieitä ottaneiden fanien takia keikan keskeyttäneen kantritähden käytöstä ”naurettavana”

Chris Robertson lisää, että hänen bändinsä keikoilla saa täysin vapaasti kuvata niin paljon kuin sielu sietää.
25.7.2023 19:43

Amerikkalainen kantrisuuruus Miranda Lambert keskeytti hiljattain keikkansa, koska eturivissä itsestään selfieitä ottaneet fanit häiritsivät laulajan keskittymistä.

”Sori, mutta minun on pakko stopata. Nämä tytöt keskittyvät niin selfieihinsä, etteivät he kuuntele kappaleita. Se ottaa päähän. En yhtään pidä siitä. Olemme täällä kuuntelemassa kantrimusiikkia”, Lambert sanoi keskeyttäessään Tin Man -balladinsa.

Lambertin toiminta ja fanien julkinen mollaaminen sai sekä kiitosta että myös runsaasti kritiikkiä. Kuvia ottaneiden fanien puolelle asettuu myös rockyhtye Black Stone Cherryn nokkamies Chris Robertson.

”Eivät kaikki puhelin kädessä keikoilla olevat fanit tee sitä vain tehdäkseen julkaisua Instagramiin ja näyttääkseen coolilta. Jotkut ovat paiskineet vuoden töitä saadakseen sen yhden vapaaillan lähteä ja tehdä, mitä haluavat. Jos he haluavat ottaa kuvan itsestään ja ystävistään samalla kun minä laulan taustalla nättiä kappaletta, olkaa hyvä. Ottakaa niin paljon kuvia kuin haluatte. Ottakaa vaikka videota”, Robertson totesi Rock Of Nationsin haastattelussa, kun tältä kysyttiin aiheesta.

”Mielestäni on naurettavaa, jos joku suuttuu siitä, että joku ottaa keikoilla selfieitä. Ehkä Miranda Lambert oli sen tytön suosikkiartisti ja hän halusi ottaa selfien muistaakseen sen hetken ja illan ikuisesti. Ja Miranda ei ollut heille kovin ystävällinen. Olen nähnyt toisen video, jossa Miranda puhkaisee rantapallon, jota yleisössä heiteltiin ja potkittiin. Ja taas se sama: ’Me kuuntelemme täällä kantrimusiikkia. Emme tee tuollaista’. Sen vielä ymmärrän, mutta mielestäni on ihan okei ottaa kuvia. En kuitenkaan tuomitse – hänellä on oikeus ajatella asiasta mitä haluaa.”

Robertson alleviivaa, että hänen bändinsä keikoillaan on kuvien ottaminen täysin sallittua. Mutta muuten puhelin kannattaa jättää visusti rauhaan.

”Ainoastaan se pännii, jos joku on eturivissä kun soitamme ja katselee vain alas puhelimeensa koko ajan. Se on aika mälsää. Sellaisiltä tyypeiltä minä yleensä kysyn: ’Hitto, olemmeko noin tylsiä?’ Ja yhdeksässä tapauksessa kymmenestä se tyyppi nauraa, laittaa puhelimen pois ja on taas mukana. Mutta en kuitenkaan sano sitä ilkeästi. Kaikki ne ihmiset yleisössä ovat ainoa syy, että voin tehdä tätä mitä teen.”

Lisää luettavaa