Blam! Mashupien kuningas iskee jälleen – Whamin ja Black Sabbathin yhdistelmä sai Geezer Butlerinkin hykertelemään

Ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa!
17.1.2023 08:58

Jos ei vielä ole tullut selväksi, niin Bill McClintock on mashupien, siis kahden tai useamman eri kappaleen yhdistämisen kiistaton kuningas, jonka mielikuvituksella ei ole rajoja. Hän on onnistuneesti keksinyt yhdistää muun muassa James Brownia ja Judas Priestiä, Los Del Rioa ja Disturbedia, Metallicaa ja Megadethia Pointer Sistersin kanssa sekä Spice Girlsiä ja Slipknotia. Eivätkä nämä ole mitään hätäisesti vasurilla sutaistuja mashupeja vaan taidokkaasti rakennettuja sekoituksia, joissa on kiinnitetty huomiota myös pieniin yksityiskohtiin.

McClintockin viimeisin taidonnäyte yhdistää pop duo Whamin Wake Me Up Before You Go Go -hitin hevipioneeri Black Sabbathin Children Of The Graveen. Mukaan on kaiken lisäksi sotkettu vielä kitarasoolo Van Halenin So This Is Love -kappaleesta, koska miksipä ei. Lopputulos oli sen verran hykerryttävä, että se sai jopa itseltään Black Sabbath -basisti Geezer Butlerilta kehuja.

”Miten ihmiset oikein keksivät näitä juttuja?” Butler naureskeli jakaessaan videon some-kanavissaan lisäten mukaan vielä aihetunnisteen #hulvatonta. Hyvä!

Lisää luettavaa