Blind Channel on nyt kuusijäseninen – oululaisyhtyeen rytmiosasto sai vahvistusta

6.10.2020 10:43

Blind Channel on nykyään kuuden jäsenen yhtye, orkesteri tiedottaa. Bändin jäsenistöön on lisätty herra nimeltä Aleksi Kaunisvesi, joka hallinnoi kokoonpanon perkussio- ja samplepuolta. Ilmeisesti mies osallistuu vastaisuudessa myös sävellyshommiin.

Kaunisvesi on nähty oululaisorkesterin keikoilla jo pidemmän aikaa, mutta nyt pesti saa virallisen leiman. Perkussionisti jatkaa musiikin tekemistä myös itsekseen sooloartistina.

”Aleksi on luonnollinen lisäys tähän ryhmään. Aloitettiin yhteistyö jo pari vuotta sitten, kun saatiin idea Timebomb-yhteissinkusta. Singlen julkaisun jälkeen tehtiin ensimmäinen yhteiskeikka, joka johti siihen, että välit bändin ja Aleksin välillä alkoivat lämmetä entistä enemmän”, yhtye kertoo tiedotteessa.

”Lukuisten kirjoitussessioiden jälkeen homma eskaloitui pisteeseen, että Aleksi vakiintui bändiin vakkarijäseneksi. Aleksi on superlahjakas tyyppi ja ennen kaikkea hyvä ystävä. Tuntuu todella hienolta lähteä valloittamaan mestoja entistä vahvemmalla, ammattimaisemmalla ja ennen kaikkea nälkäisemmällä jengillä.”

Tässä vielä edellä mainitty Timebomd tarkastettavaksi:

Lisää luettavaa