Bring Me the Horizon julkaisi uuden singlen – video on hakenut inspiraationsa fanien mielenterveyteen liittyvistä tarinoista

6.7.2022 22:42

Bring Me the Horizon on julkaissut ”Strangers” (tyyliteltynä ”sTraNgeRs”) -nimisen singlen. Kappale on peräisin yhtyeen Post Human -sarjan toiselta ep:ltä.

Biisin kylkeen on ympätty myös video, joka on hakenut inspiraationsa yhtyeen fanikunnalta peräisin olevista mielenterveyteen liittyvistä tarinoista. Voit katsoa sen tuosta alta.

”Biisi syntyi pitkällä kirjoitusreissulla LA:han, ja heti kun rivi ’olemme vain huoneellinen muukalaisia’ syntyi, se sai syvemmän tarkoituksen siitä miltä sen esittäminen livenä tuntuisi, sillä siitähän tässä on kyse”, laulaja Oli Sykes kommentoi. ”Kaikki toisilleen tuntemattomat ihmiset muodostamassa yhteyden tällä hullulla tasolla… ja kuinka se oli kuin katkaisuhoidossa. Sulkutilojen ja pandemian jälkeen kaikki ovat toipumassa jostain, ja olen tietoinen että monet kamppailevat päivittäin erilaisten traumojen kanssa. Halusin tehdä selväksi etteivät he ole yksin. Olemme yhteisö jossa toisia autetaan.

Lisää luettavaa