Brittipop tulee taas – ainakin juomien muodossa… Entäpä se Oasis?

14.1.2014 15:09

Blurin Alex James on rekisteröinyt Britpop-tavaramerkin ja basistin aikomuksena on ryhtyä tuottamaan erilaisia juomia ko. nimikkeen alaisuudessa. Jamesin tuotemerkkihakemuksessa mainitaan muun muassa ”kivennäisaineilla maustetut virvoitusjuomat” ja ”matalaprosenttiset alkoholijuomat”.

James siis joka tapauksessa jatkaa tehtailuaan erilaisten tuotteiden maailmassa, sillä hänen yrityksensähän ovat jo aikaisemmin valmistaneet muun muassa kuutta erilaista juustolaatua.

Myös Blur on enemmän tai vähemmän aktiivinen. Yhtyeen liideri Damon Albarn paljasti jo kuukausia sitten, että bändi aikoo nauhoittaa uuden studioalbumin. Sen tarkemmasta aikataulusta ei ole ollut vielä puhetta.

Blurin vanha kiistakumppani Oasis ei ole puolestaan kertonut paluustaan (ainakin toistaiseksi), vaikka Definitely Maybe -debyytin (1994) 20-vuotisjuhlakeikoista on huhuiltu laajalla rintamalla.

Huhut ovat saaneet taas uutta katetta, sillä Oasis-riitapukarit Liam ja Noel Gallagher ovat brittitietojen mukaan sopineet veriset riitansa. Kaksikko nimittäin kohtasi äskettäin toisensa perhepiirissä järjestettyjen häiden aikana ja veljekset päättivät keskustelujen jälkeen haudata sotakirveensä.

The Daily Starin uutisen mukaan Liam ja Noel, sekä heidän äitinsä Peggy, aikovat jopa avata ”rockhenkisen” Champagne Supernova -ravintolan Manchesteriin.

Saapa nähdä, mitä tästä kehittyy.

Lisää luettavaa