Bruce Willis taistelee Applea vastaan

3.9.2012 14:40

Kyseessä ei ole Bruce Willisin tähdittämä uusi toimintaelokuva, vaan Bruce on suivaantunut Applen iTunes-kaupan käyttäjäehdoista, joissa määritellään, että käyttäjän ostamat musiikkitiedostot eivät ole itse asiassa hä

Kyseessä ei ole Bruce Willisin tähdittämä uusi toimintaelokuva, vaan Bruce on suivaantunut Applen iTunes-kaupan käyttäjäehdoista, joissa määritellään, että käyttäjän ostamat musiikkitiedostot eivät ole itse asiassa hänen omiaan vaan elinikäisessä lainassa. Kuoleman jälkeen tiedostojen käyttöoikeus siis palautuisi Applelle.

Bruce Willis aikoo viedä Applen oikeuteen, koska hän haluaa että hänen lapsensa saavat laillisesti periä isänsä jälkeen jättämät musiikkitiedostot kun hänestä aika jättää.

Brucen iTunes-kirjastossa on kuulemma ainakin Beatlesia ja Led Zeppeliniä. Asiasta kertoi The Sun.

Odotamme asian etenemistä mielenkiinnolla. Sillä välin voimme vaikka muistella sitä, kuinka unohtumatonta musiikkia Bruce Willis on itse maailmaan saattanut. Motown julkaisi mieheltä 1980-luvun lopulla pari ihan mukavasti menestynyttä albumia, joissa kovan taustabändin tukema Bruce tulkitsee soulklassikoita. Ei mitenkään unohtumattomasti, mutta tulkitseepahan kuitenkin.

 

Lisää luettavaa