Bullet For My Valentine palaa joulukuussa

10.7.2008 12:28

Euroopan-kiertueensa Ruisrockiin ja Helsingin Tavastian-keikkaan päättänyt walesilainen Bullet For My Valentine saapuu uudelle Suomen-vierailulle muutaman kuukauden kuluttua. Tuolloin yhtye soittaa Helsingin Kaapelitehtaalla maanantaina 8.12. ja Tampereen Pakkahuoneella tiistaina 9.12.

Euroopan-kiertueensa Ruisrockiin ja Helsingin Tavastian-keikkaan päättänyt walesilainen Bullet For My Valentine saapuu uudelle Suomen-vierailulle muutaman kuukauden kuluttua. Tuolloin yhtye soittaa Helsingin Kaapelitehtaalla maanantaina 8.12. ja Tampereen Pakkahuoneella tiistaina 9.12. Lämmittelijöinä nähdään italialainen Lacuna Coil ja amerikkalainen Bleeding Through.

Bullet For My Valentine osoitti Ruisrockissa olevansa kovassa iskussa. Kiertueet näyttävät hioneen yhtyeestä tiukan metallikoneen ja yleisö antoikin ryhmälle erittäin lämpimän vastaanoton. Ellei peräti kuuman.

– Tuleekohan kukaan katsomaan meitä? Nyt on sunnuntai ja näillä festareilla kuullaan paljon muutakin kuin metallia, Bulletin basisti Jason "Jay" James pohti ennen esiintymistä.

Setin alkaessa huoli osoittautui turhaksi. Rantalavan edusta oli täynnä ihmisiä ja yhtyeen miehistön hymyistä päätellen vastaanotto kelpasi varsin mainiosti. Vaan tiukalle se esiintyminen meni tälläkin kerralla…

– Laulajakitaristimme Matt Tuck tulee Suomeen suoraan Walesista. Hän oli siellä viimeistelemässä paria uutta biisiä. No, mies ilmoitti myöhästyneensä lennolta, mutta onneksi korvaava vuoro löytyi ajoissa. Nyt hänen pitäisi saapua mestoille hyvissä ajoin, ainakin puoli tuntia ennen vetoa, Jason naurahti backstagella pari tuntia ennen Bullet-showta.

www.bulletformyvalentine1.com

Lisää luettavaa