Charlie Benante sanoo, ettei ole koskaan kohdannut niin paljon arvostelua kuin Panteran riveissä – ”Ihmiset osaavat olla todella ikäviä”

12.2.2023 18:16

Anthrax-rumpali Charlie Benante soittaa tällä hetkellä Panterassa yhdessä yhtyeen klassisen kokoonpanon jäsenten Phil Anselmon ja Rex Brownin sekä Black Label Society -kitaristi Zakk Wylden kanssa. Dimebag Darrellia ja Vinnie Paulia korvaava kaksikko on joutunut operoimaan melkoisen tarkan suurennuslasin alla. Benante sanookin, ettei ole koskaan urallaan kohdannut vastaavaa.

”En usko että ihmiset ovat arvostelleet minua koskaan näin paljon”, Benante sanoo Knotfest.comin haastattelussa. ”Enkä ymmärrä sitä. Ihmiset osaavat olla todella ikäviä. En usko että heillä on samaa näkö- ja kuulokykyä kuin useimmilla, ja he ovat sen takia kovia arvostelemaan.”

”Se on vähän että, antakaa olla jo, tiedätkö?” Benante jatkaa. ”Älä mene henkilökohtaisuuksiin minun tai Zakkin suhteen jonkin sisälläsi kalvavan asian takia.”

”Olen tehnyt tätä yli 40 vuotta. Älkää vittu arvostelko minua”, Benante lisää. ”Jos en ole tehnyt kotiläksyjäni, niin sitten voitte arvostella. Mutta olen tehnyt ne. Ja jos jokin ei ole ihan kohdillaan jossain, onko se todella juuri se, johon haluatte keskittyä? Ette sitten huomioineet sitä toista 95 prosenttia, missä pyrin pysyttelemään niin uskollisena alkuperäisesitykselle kuin mahdollista?”

Pantera saapuu kesällä Hyvinkään Rockfestiin. Yhtyeen kiertue on ollut Euroopan osalta vastatuulessa kun keikat Saksassa ja Itävallassa peruttiin Phil Anselmon vuoden 2016 ”white power” -sekoilujen takia.

Lisää luettavaa