My Chemical Romance julkaisi kryptisen teaser-videon – Fanien toiveet paluusta kuitenkin murskattiin

22.7.2016 11:15

Pop punk/emo rock -yhtye My Chemical Romance julkaisi keskiviikkona sosiaalisessa mediassa kryptisen videon, jossa musta risti valkoisella pohjalla liehuu tuulessa lipun lailla. Lopuksi ruutuun ilmestyy päivämäärä 23. syyskuuta 2016.

Vuonna 2013 hajonneen yhtyeen fanien keskuudessa nousikin hetkessä suuria toiveita mahdollisesta paluusta. Huhut uudesta levystä tai kiertueesta lähtivät heti hurjaan laukkaan. Fanien epäonneksi siitä ei kuitenkaan ollut tällä kertaa kyse.

– Olemme todella otettuja ja yllättyneitä trailerin herättämästä reaktiosta. Emme aio kuitenkaan lähteä kiertueelle eikä suunnitelmissa ole paluuta – aiomme vain julkaista vuosipäivän kunniaksi juhlaversion The Black Parade -albumista, paljastaa yhtye Facebook-sivuillaan.

Fanit ovatkin purkaneet pettymystään muun muassa yhtyeen Facebook-sivujen kommenteissa. Eräs fani muun muassa kuvailee bändin ”ensin parantaneen särkyneen sydämeni ja sitten repineen sen irti”.

– Olette virallisesti se exä, joka tuli takaisin päiväksi ja sai minut hämmentyneeksi ja jälleen ajattelemaan sinua. Ja sitten lähti jälleen pois seuraavana päivänä. paitsi että se tuntuu ihan yhtä pahalta, kuin silloin vuosia sitten, kuvailee puolestaan eräs närkästynyt fani.

Vuonna 2006 julkaistu The Black Parade oli yhtyeen kolmas ja myydyin albumi. Maailmanlaajuisesti yli 3 miljoona kopiota myynyt levy on rock-ooppera, jonka keskushahmona on syöpää sairastava The Patient.

Lisää luettavaa