Children of Bodom -kiipparistin soolobändi aktivoituu pitkän tauon jälkeen – ”En ollut varma teenkö enää koskaan musiikkia”

19.12.2022 17:25

Metalliyhtye Children of Bodomin kosketinsoittaja Janne Wirman perusti kuluvan vuosituhannen alussa Warmen-nimeä kantaneen sooloprojektin, joka toimi aina Bodomin pitäessä taukoa kiertueilta ja studiosta. Yhdessä veljensä Antti Wirmanin kanssa aloitetun projektin esikoispitkäsoitto Unknown Soldier ilmestyi vuonna 2000 ja viimeisin eli First of the Five Elements näki päivänvalon 2014, jonka jälkeen projektin tiimoilta on ollut hiljaisempaa.

Mutta nyt kun Children of Bodomin tarinalle on tullut piste, on Warmen-yhtye puolestaan aktivoitunut uudelleen toden teolla. Bändi on solminut levydiilin Reaper Entertainmentin kanssa, joka julkaisee yhtyeen uuden albumin lisäksi tähän asti vaikeasti saatavilla olevan First of the Five Elementsin uudelleen. Uutta pitkäsoittoa sopii odottaa ilmestyväksi vuoden 2023 loppupuoliskolla.

”Kun Bodom tuli äkillisesti tiensä päähän, en ollut varma teenkö enää koskaan musiikkia. Mutta kun viime vuonna minä, veljeni ja Jyri (Helko, basso) pidimme muutamia biisinkirjoitussessioita, ymmärsin, että minulla on yhä intohimoa ja kirjoitimme levyllisen uutta, jännittävää matskua”, Janne Wirman kommentoi.

Lisää luettavaa