Children of Bodom -kosketinsoittajan Warmen-yhtye löysi uuden laulajan – Tuttu hahmo folk metal -suuruuden keulilta

"Tietenkin sanoin kyllä. Tämä on paitsi älyttömän siisti juttu, mutta myös Warmen on erittäin metal", kommentoi Petri Lindroos.
13.4.2023 16:25

Children of Bodom -kosketinsoittaja Janne Wirmanin vanha Warmen-yhtye tiedotti viime vuoden lopussa aktivoituvansa paitsi vuonna 2014 alun perin ilmestyneen First of the Five Elements -levyn uudelleenjulkaisun myös ihka uuden albumin merkeissä. Nyt yhtye tiedottaa kiinnittäneensä bändinsä laulajaksi kotimaisesta folk metal -suuruus Ensiferumista tutun Petri Lindroosin.

”Viimeaikaisen suhteellisen aggressiivisen biisinkirjoitustyylin myötä meidän piti alkaa miettiä sitä, kuka olisi hyvä tulkitsemaan näitä tuotoksia. Pitkällisen harkinnan jälkeen laitoimme viestiä Petrille, joka on Jannen pitkäaikainen tuttava ja sitä paitsi oikea mies juuri tähän hommaan. Olemme todella innoissamme siitä, että voimme julkistaa Petrin nyt olevan vokalistimme uudella albumilla. Ja kyllähän kaveri on ihan täydellinen myös livepuolella”, bändi tiedottaa.

”Tietenkin sanoin kyllä. Tämä on paitsi älyttömän siisti juttu, mutta myös Warmen on erittäin metal”, Lindroos itse kommentoi.

Janne Wirmanin ja Petri Lindroosin lisäksi Warmenin kokoonpanossa vaikuttavat Antti Wirman (kitara), Jyri Helko (basso) ja Seppo Tarvainen (rummut). Työn alla oleva albumi on tarkoitus julkaista myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Lisää luettavaa