Corey Taylor ei turhaan vaivaa päätään Rock and Roll Hall of Fameen pääsyn kanssa – ”Minulla on parempaakin tekemistä”

18.5.2023 20:17

Rock and Roll Hall of Fame -instituutio jakaa mielipiteitä. Joidenkin mielestä kunniagalleriaan pitäisi nostaa ainoastaan puhtaasti rockiksi laskettavaa musiikkia, toiset taas päivittelevät merkittävien aktien, kuten nyt vaikkapa Iron Maidenin ja Motörheadin, uupumista sen listoilta. Toki löytyy niitäkin, jotka antavat gallerialle reilusti painoarvoa ja pitävät sinne pääsyä merkittävänä tunnustuksena.

Slipknot/Stone Sour -laulaja Corey Taylor sanoo Audacity Check In haastattelussa, ettei viitsi vaivata päätään Hall of Fameen pääsyn kanssa.

”Kuka nakkaa tässä vaiheessa paskaakaan”, Taylor toteaa. ”On hankala sanoa että he valitsisivat aina väärin, sillä toisinaan heidän nimittämänsä ihmiset todella ansaitsevat sen. On kuitenkin edelleen niin monia bändejä joiden olisi pitänyt päästä mukaan ennen sellaisia, jotka on jo nimitetty. Se saa vereni kiehumaan, joten tässä vaiheessa tilanne on se, että en edes tiedä voitaisiinko minua harkita, enkä voisi rehellisesti sanottuna edes vähempää välittää. Minulle ne ovat selkääntaputtelua uran lopuksi. Ottaisin sen mieluummin vastaan myöhemmin. Se ei vain ole jotain, jolla viitsisin vaivata päätäni. Olisinko ahnehtija kuten edesmennyt, suuri David Crosby, ja hankkiutua mukaan jotain neljä kertaa? Se olisi mahtavaa — jos voisin päästä mukaan kaikilla kolmella aktillani, niin olisihan se siistiä. Mutta en usko pääseväni edes yhdellä. Se on ihan ok. Minulla on parempaakin tekemistä.”

Taylor julkaisee CMF2-sooloalbuminsa 15. syyskuuta. Voit käydä kuuntelemassa levyltä irrotetun ensimmäisen singlelohkaisun esimerkiksi täällä.

Lisää luettavaa