Corey Taylor kunnioitti Astroworld-keikkatapaturman uhreja Slipknotin konsertissa

Slipknot-solisti Corey Taylor käsitteli viimeviikkoista Astroworld-tragediaa yhtyeen keikalla Welcome To Rockville -festivaaleilla Floridassa.

Viime viikonloppuna järjestetyssä Astroworld-tapahtumassa yhdeksän ihmistä kuoli ja satoja loukkaantui räppäri Travis Scottin keikan aikana yleisömassojen pyrkiessä kohti lavan reunaa.

”En aio latistaa tunnelmaa, mutta minusta tuntuu että tämä pitää sanoa ääneen”, Taylor sanoi yleisölle kesken keikan. ”Yksi hienoista asioista tässä genressä, yleisössä ja perheessä on se, että me katsomme toistemme perään.

”Tämän on tarkoitus olla paikka juhlille, rakkaudelle ja toistemme huomioimiselle”, Taylor jatkoi. ”Ja kaikki jotka ovat koskaan olleet mosh pitissä tietävät, että jos joku kaatuu, hänet nostetaan heti ylös. Haluan teidän kaikkien pitävän kiinni noiden menettämämme kahdeksan [yhdesäs uhri menehtyi saamiinsa vammoihin sairaalassa kuusi päivää tapaturman jälkeen] sielun muistosta.”

”Mutta haluan teidän muistavan myös tämän: ei väliä mille keikalle menette, jos teillä on silmät, pitäkää ne auki ja tarkkoina, ja huolehtikaa toisistanne.”

Slipknot esiintyi Welcome To Rockvillessä ilman perkussionistiaan  Shawn ”Clown” Crahania. Miehen hauisjänne näet repesi yhtyeen Knotfest-keikalla Los Angelesissa marraskuun 5. päivä.