Corey Taylor moittii kovin sanoin ”salaliittoteoreetikkojen kaikukammioita”, jotka ovat luoneet pelkoa koronarokotteiden ympärille

Sami Lommi

Slipknot-solisti Corey Taylor sanoo, että koronarokotteiden ympärillä pyörivät salaliittoteoriat ovat saaneet ihmiset pelkäämään.

Viime aikoina huolta on herättänyt erityisesti koronaviruksen delta-variantti, joka jyllää monien muiden maiden ohella myös Yhdysvalloissa, jossa vasta noin puolet väestöstä on saanut kaksi rokoteannosta.

”Ihmiset käyttäytyvät kuin rokotteen ottaminen olisi kuin tekisi diilin pirun kanssa”, Taylor päivittelee Heavy Consequencen haastattelussa. ”Asia on niin politisoitu ja lähtenyt käsistä näissä salaliittoteoreetikkojen kaikukammioissa, että ihmiset unohtavat että voit hakea kaiken haluamasi tiedon netistä ja opiskella itse kaiken tarvittavan näistä rokotteista.”

”Ei mikään ihme, että ihmiset pelkäävät kun [rokotteet] on demonisoitu näissä karuissa salaliittoteorioissa”, mies jatkaa. ”Se johtuu siitä, että he kuuntelevat vääriä ihmisiä.”

Tien päälle heti ensimmäisten joukossa rajoitusten höllennyttyä painunut Taylor paketoi juuri sarjan soolokeikkojaan. Mies kertoo tarkkailleensa henkilökuntansa kanssa jokaisen keikkakaupungin tilannetta tarkalla silmällä.

”Varmistimme, että toimimme oikein, emmekä alkaneet nauttia rundaamisesta kuin vasta noin puolessa välissä”, Taylor toteaa.

Taylor osallistuu myös kuumana käyvään keskusteluun aiheesta, pitäisikö katsojien esittää rokotepassi keikkapaikkaan sisään päästäkseen.

”Kyllä ja ei”, mies sanoo. ”Juttu on näin: Sitä ei pitäisi joutua vaatimaan, mutta arvaas mitä? Jos aiot saattaa ihmiset alttiiksi sairastumiselle, sinun ei pitäisi haluta mennä keikalle. Se on vain maalaisjärkeä. Ja jos asetat ihmiset vaaraan, olet persläpi, eikä sinua pitäisi ylipäätään päästää sisään. Minulle kyse on maalaisjärjestä, mutta sitä ei enää näinä päivinä tuntuisi olevan liikaa liikkeellä.”