Corey Taylor muistelee, miten ällöttävällä tempulla Slipknot-perkussionisti veti Pantera-kitaristin hiljaiseksi

"Hän mainitsi siitä joka kerta tavatessamme aina kuolemaansa saakka."
26.7.2023 18:31

Uuden CMF2-sooloalbuminsa 15. syyskuuta julkaiseva Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) muistelee tuoreessa Classic Rockissa, miten villiä meno Slipknot-leirissä ainakin joskus muinoin oli. Taylor muistaa erityisen hyvin todella ällöttävän tempauksen, jolla bändin perustajajäsen ja perkussionisti Shawn ”Clown” Crahan sai jopa kaikenlaista nähneen ja kokeneen Pantera-kitaristi Dimebag Darrellin hiljaiseksi.

”Kun ensimmäistä kertaa soitimme Dallasissa, Dime ja Vinnie [Paul, edesmennyt Pantera-rumpali ja Dimebagin veli] tulivat katsomaan koko possensa kanssa. Päädyimme lopulta [strippibaari] Clubhouseen ja he juottivat meidät niin känniin, ettei se ollut enää edes hauskaa”, Taylor muistelee ensikohtaamistaan Pantera-muusikoiden kanssa.

”He tekivät jatkuvasti kepposia muille. Clown totesi heille, että hän ei räpäytä silmiäkään vaikka yrittäisitte mitä. He olivat kaivertaneet tomaatin ontoksi ja täyttäneet sen naurettavan tulisilla chileillä. Dime vetäisi tämän täytetyn tomaatin esiin ja kysyi: ’Paljonko maksaa, että syöt tämän?’ Clow sanoi, ettei tarvitse heidän rahojaa, nappasi tomaatin ja alkoi popsia sitä kuin omenaa.”

”Ja pahempaa oli vielä tulossa. Suuntasimme vessaan ja kuseskelimme urinaaliin. Yhteen urinaalissa uineeseen raikastimeen oli tarttunut purkkaa. Dime vilkaisi sitä ja sanoi: ’Okei, Clown, paljonko maksaa, että…’ ja ennen kuin hän ehti sanoa lausetta loppuun, Clown nappasi raikastimen ja alkoi pureskella sitä. Se oli vitun kuvottavaa. Siinä vaiheessa Dime nosti kätensä ilmaan.”

”Hän mainitsi siitä joka kerta tavatessamme aina kuolemaansa saakka. ’Clown, hän oli se ainoa perhana jota en saanut murrettua, hän sai minut sekaisin.'”

Että sillä lailla. Pojat on poikia ja mitä näitä nyt on?

Lisää luettavaa