Corey Taylor ylistää Slipknotin uutta rumpalia: ”Ainoa, jolla oli rohkeutta tulla kanssamme jammailemaan”

26.6.2024 21:14

Slipknot yllätti fanit antamalla viime syksynä bändissä lähes kymmenen vuotta soittaneelle rumpali Jay Weinbergille lähtöpassit. Hänen tilalleen pestattiin pitkään Sepulturan rumpalina toiminut Eloy Casagrande. Yhtye on tavannut pitää uusien jäsentensä henkilöllisyyden salassa mahdollisimman pitkään, mutta Casagranden kohdalla asiasta kerrottiin avoimesti bändin some-kanavissa pian ensimmäisten uuden rumpalin kanssa soitettujen keikkojen jälkeen.

”Me vain tuumimme, että tiedättekö mitä? Eiköhän vain kerrota asiasta. Niin yksinkertaista se oli. Eloy oli ainoa, jolla oli rohkeutta tulla kanssamme jammailemaan. Meillä oli kourallinen tyyppejä kiikarissa, mutta kukaan muu ei halunnut jammailla kanssamme – he halusivat tehdä omaa juttuaan ja lähettää meille videon. Sellaista TikTok-meininkiä. Totesimme, että ei homma niin toimi. Eloy järjesti aikataulunsa uusiksi tullakseen tapaamaan meitä. Jo pelkästään se teki meihin vaikutuksen. Ei hänkään saanut pestiä heti, sillä meidän oli tärkeä tutustua häneen ensin. Mutta kun teimme päätöksen, totesimme, että eiköhän kerrota maailmalle hänestä heti. Hän on ansainnut sen”, laulaja Corey Taylor sanoo tuoreessa Revolver-lehden haastattelussa.

Myös kitaristi Jim Root ylistää bändin uutta rumpalia, joka hänen mukaansa ”elää, syö ja hengittää” rumpujen soittoa.

”Hänellä on aina harjoituspädi edessään, jos hänellä on vähänkin vapaata aikaa. Ostin hiljattain uuden talon, jonka yhteydessä on pieni studiotila. Siellä on rummut ja iso vuodesohva. Eloy ja VMan (basisti Alessandro Venturella) oleskelivat luonani viikon verran Rockvillen- ja Sonic Templen -keikkojen välillä ja Eloy kysyi, voisiko hän nukkua siinä huoneessa, jossa on rummut, haha! Jo seitsemältä aamulla kuulin, miten rummut soivat studiossa”, Root naureskelee.

”Hän on kuin jedimestari rumpujen kanssa, mikä on todella innostavaa. Hän inspiroi minua parantamaan omaa soittoani.”

Lisää luettavaa