Dave Mustaine ei ole täysin tyytyväinen Megadethin menestysalbumiin – ”Levyn valmistuminen merkitsi tuotantotiimimme loppua”

21.4.2024 16:17

Vuonna 1994 ilmestynyt Youthanasia on yksi Megadethin pitkän uran kaupallisesti menestyneimmistä levyistä.

Yhtyeen nokkamies Dave Mustaine ei kuitenkaan ole täysin tyytyväinen lopputulokseen. Miestä hiertää erityisesti tuottaja Max Normanin ajatus rajoittaa biisien nopeus 120 iskuun minuutissa.

”Youthanasia ylsi platinakantaan heti ilmestyessään”, Mustaine sanoo Alejandrosisin haastattelussa. ”Se oli ensimmäinen kerta kun meille kävi niin. Se ei ollut ensimmäinen platinalevymme, mutta ensimmäinen, joka rikkoi rajana heti ilmestyessään, ja se oli mahtava saavutus.”

”Mutta levyllä on myös juttuja, joihin en ollut tyytyväinen”, Mustaine jatkaa. ”Tuottaja Max Normanin mielestä meidän tuli hidastaa biisimme 120 iskuun minuutissa. Joten jos niitä kuuntelee nyt metronomin kanssa huomaa, että ne ovat hyvin hitaita.”

”En halunnut mitään osaa tai arpaa moiseen”, Mustaine sanoo. ”Levyn valmistuminen merkitsi tuotantotiimimme loppua. Uskon, että kun jotain tehdään yhdessä, tulee myös tehdä kompromisseja. Mutta se oli vain liikaa. Olemme metallibändi, ei kaikkien biisien tempo voi olla 120. On ilmiselvää, että se on radioystävällinen tempo.”

Lisää luettavaa