David Lee Roth kuvailee hänen ja Eddie Van Halenin työsuhdetta: ”Parempaa kuin yksikään rakkaussuhde, joka minulla on koskaan ollut”

David Lee Roth sanoo tuoreessa podcastissaan kaipaavansa Eddie Van Halenia suuresti.
29.12.2022 17:32

Van Halen -yhtyeen nokkamiehenä tunnetuksi tullut David Lee Roth julkaisi muutaman vuoden tauon jälkeen uuden jakson The Roth Show -podcastistaan aiemmin alkuviikosta. Yllättäen uuden tulemisen tehneen podcastin toisen kauden ensimmäisessä jaksossa laulaja puhui muun muassa räppäri Yestä – joka aiemmin Kanye Westinä tunnettiin – ja tämän ympärillä pyörineestä kohusta sekä toveristaan Eddie Van Halenista, jonka kuolemasta tuli lokakuussa kuluneeksi kaksi vuotta.

”Rakas edesmennyt Ed. Voi veljet, että kaipaan häntä. Meillä oli hulvattoman hauskaa. Walt Disney sanoi joskus: ’Minun ja Mikki Hiiren suhde on parempi kuin yksikään suhteeni naisen kanssa’. Ja täytyy sanoa: Edin kanssa soittaminen, biisien tekeminen ja niiden esittäminen oli parempaa kuin yksikään rakkaussuhde, joka minulla on koskaan ollut”, David Lee Roth toteaa.

”Ja luulen, että jotkut noista kappaleista tulevat elämään ikuisesti. Tai ainakin ’elämän kirjan viime tavuun asti’, kuten Shakespeare kirjoitti. Niistä tulee anthemeita. Missähän Jumpia soitetaan juuri nyt?”

Lisää luettavaa